Inimă mare pentru cei mici 
Inimă mare pentru cei mici 

Descriere 

Alături de oameni cu suflet mare, ne dorim să modernizăm secția de neonatologie a Spitalului Anton Cincu din Tecuci. Necesarul de aparatură performanță pentru susținerea proiectului constă în: 

– incubatoare, monitoare, aparat pentru determinarea bilirubinei transcutanat, analizator de gaze sanghine, lămpi de fototerapie, ecograf, aparat de radiologie portabil, biberonia secției să fie dotată cu aparatură de sterilizare proprie și pompă electrică de muls, masă radiantă, pulsiometru. 

O campanie umanitară prin care ne propunem nu doar să refacem secția de neonatologie a maternității din Tecuci, pentru a da un bun venit în siguranță nou-născuților, dar și să le transmitem mamelor care nasc acolo că le vedem, le auzim, le valorizăm, ne pasă de ele. 

Noi credem că TOTUL începe cu o mamă! 

Scopul proiectului 

Zeci de nou-născuți vin pe lume cu probleme grave, uneori mor, nu din cauza unui tratament prost sau a lipsei de profesionalism al cadrelor medicale, ci din cauza faptului că nu ajung să fie tratați, diagnosticați la timp de o aparatură performantă, pe care personalul medical s-o folosească. 

Cui donez? 

Beneficiarul proiectului este Secția de Neonatologie a Spitalului Anton Cincu Tecuci unde toți bebelușii născuți vor avea un start mai bun în viață. 

De ce să donez? 

Cu donația ta, plus a prietenilor tăi, plus a colegilor tăi de muncă se adună resurse care pot schimba vieți. 

Pentru că vrei să faci „ceva” și simți că vrei să fii parte din această poveste, să ajuți. 

Pentru că deși resursele tale sunt limitate, ele au multă forță. Atunci când donezi începe să te intereseze ce se întâmplă cu banii tăi și devii parte activă a soluției. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top