Asociația „Balinte Ionela” premiază performanța 
Asociația „Balinte Ionela” premiază performanța 

Asociația „Balinte Ionela” a mai făcut un pas înainte prin implicarea sa în recunoașterea meritelor și a rezultatelor obținute de către copiii și adolescenții tecuceni în competițiile și concursurile naționale sau internaționale. 

David Dincă a fost premiat pentru apariția la TV 

David Dincă a participat la a emisiunea „Românii au talent” și a ridicat juriul în picioare cu interpretarea piesei „Hallelujah”. 

În vârstă de 12 ani, David este elev în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Elena Doamna” Tecuci, frecventând această instituție din clasa a IV-a, deoarece inițial fusese elev al Școlii din comuna Brăhășești. 

Pentru prestația impecabilă, David împreună cu tatăl său au fost invitați în 5 aprilie 2021 de Asociația „Balinte Ionela” și conducerea Casei de Cultură pentru a i se înmâna un premiu financiar. David a primit tichete în valoare de 500 lei, oferite din partea patronilor magazinului  All Sport Tecuci – deținut de familia Crișan, și o diplomă de merit din partea Casei de cultură și Asociației Balinte Ionela. 

Daria Șărban premiată pentru rezultatul obținut la emisiunea „Românii au talent” 

Daria Emanuela Șărban a împlinit recent 13 ani și este elevă în clasa a VI-a la Şcoala gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci. 

Participarea la emisiunea „Românii au talent” cu melodia „Rollin’ on the river” i-a adus Dariei patru de „DA״, fiind calificată pentru etapa următoare. Pentru prestația și energia cu care a cucerit publicul și jurații, în data de 14 aprilie 2021, Daria Șărban a fost premiată de Casa de cultură și Asociația „Balinte Ionela”. 

Directorul instituției, Cristian Călugăru, împreună cu Claudiu Vișan – prof. coordonator i-au înmânat o  Diplomă de merit pentru prestația de la Tv, iar Ionela Balinte – reprezentanta Asociației i-a oferit un premiu financiar, respectiv tichete valorice de 500 lei, oferit de familia Crișan, patronii magazinului  All Sport Tecuci. 

Tenismanul Rareș Rugină a fost premiat și la Tecuci 

În perioada 17 – 24 aprilie, la Tirana, s-a desfășurat turneul National Sport Park Open U14, acolo unde Rareș Rugină și David Popa, pregătiți de Răzvan Bucuroiu, au participat în proba de dublu. 

Sportivii au reușit o performanță excelentă, întrucât au câștigat al doilea titlu consecutiv, primul fiind câștigat în urmă cu o săptămână la turneul Tirana Open 2021. Rareș Rugină, elev în clasa a VI-a la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Tecuci, a reușit să aducă la Tecuci două trofee din Albania în decurs de câteva zile. 

În 26 aprilie, Rareș Rugină a fost invitat de Asociația „Balinte Ionela” pentru a fi felicitat și premiat pentru rezultatele deosebite pe care le-a înregistrat în competiții. Rareș a primit o rachetă de tenis din partea firmei Vasedil Lucy Construct SRL Corod, a familiei Bulancea, și o diplomă de merit din partea Asociației Balinte Ionela. 

Inovatorul Cosmin Ciolacu premiat la Tecuci 

Cosmin Ciolacu, un tânăr din Tecuci, absolvent al Colegiului Naţional „Calistrat Hogaş”, care actualmente este student în anul II la Facultatea de Matematică și Informatică din București, a participat de curând la emisiunea „Imperiul Leilor”, difuzată pe Pro TV. 

Cosmin a apărut în faţa leilor cu un proiect bine pus la punct, respectiv o platformă de studiu şi evaluare online, concepută pentru contextul pandemic.  Impresionați de ideea tânărului tecucean, în vârstă de 22 de ani, jurații i-au propus investiţii substanţiale în compania pe care doreşte să o lanseze pe piaţă, pentru ca acest proiect să ajungă în şcolile din România. 

În 27 aprilie, Cosmin, alături de tatăl și fratele său, au fost invitați de Asociația „Balinte Ionela” pentru a i se acorda o atenție pentru inteligența de care dă dovadă tânărul antreprenor IT. 

După felicitările cuvenite, Cosmin a primit un set de căști Apple din partea firmei MTC Construct SRL Tecuci, administrată de familia Pavel, un lănțișor de argint cu pandantiv personalizat de la bijuteria Cento Gioelli, a familiei Cărăuș și o diplomă de excelență din partea Asociației „Balinte Ionela”. 

Premiem performanța: Interpreta Alesia Munteanu 

Alesia Munteanu este cunoscută pe plan local de câțiva ani în domeniul muzical. A început de la vârsta de 5 ani pregătirea în canto, fiind susținută și încurajată de familie, bunicii fiind cei care au îndrumat-o către această înclinație. 

Acum, când mai are puțin și împlinește 16 ani, Alesia a adunat 70 de trofee, 40 de medalii și peste 100 de diplome care atestă munca, dăruirea, drumul către domeniul muzical. A participat la 70 de concursuri / festivaluri atât în țară cât și peste hotare, fiind hotărâtă să ajungă pe toate scenele mari cu muzica ușoară. 

Și în plan școlar stă bine, fiind elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Spiru Haret” la biologie-chimie, iar pentru viitor Alesia a mărturisit că visul profesional este urmarea unei cariere în medicină. 

Pentru toate premiile primite de-a lungul timpului, cel mai recent trofeu obținut fiind în 25 aprilie 2021, Alesia a fost premiată în 28 aprilie de către Asociația „Balinte Ionela”. 

Patroana magazinului Avon din Tecuci, Irina Popa, a dăruit pentru Alesia produse cosmetice și un rucsac, iar Asociația Balinte Ionela i-a oferit o diplomă de excelență pentru rezultatele deosebite în concursurile și festivalurile de muzică ușoară. 

Nikolas Ghiorghiu – Un talent recunoscut și răsplătit la Tecuci 

În Vinerea Mare, a venit rândul lui Nikolas Adrian Ghiorghiu să fie recompensat pe plan local pentru reușitele în concursuri și festivaluri naționale și internaționale. Motivată de faptul că Nikolas a participat și câștigat Premiul I la festivalul de muzică ușoară din Ucraina, Asociația „Balinte Ionela” l-a invitat pentru a-l premia. 

Nikolas Ghiorghiu este cel mai tânăr membru al clasei de canto din cadrul Casei de cultură, fiind coordonat de la 4 ani de prof. Claudiu Vișan. Nikolas a strâns de la fragedă vârstă până în prezent peste o sută de premii și trofee. Totodată, este elev în clasa pregătitoare a Școlii gimnaziale „Dimitrie Sturdza” Tecuci. 

În 30 aprilie 2021, micul interpret a fost răsplătit cu o bicicletă achiziționată din partea firmei de construcții Massimo Alex Edil SRL Corod, a familiei Neculai Silviu Cărăuș și o diplomă de excelență pentru premiile aduse la Tecuci din partea Asociației Balinte Ionela. 

Gyulai Antonino premiat pentru performanța sportivă 

 Gyulai Antonino, în vârstă de 14 ani, este elev în clasa a VII-a la Școala gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci și de mic practică sport pentru un corp sănătos și o minte dibace. Inițial a frecventat Clubul Școlar Sportiv, antrenat de Dumitru Ghețu, apoi s-a alăturat sportivilor de la Fight Club Academy Tecuci, aparţinând CS  Vipguard, coordonat de antrenor Lucian Militaru-Pădure. 

Recent a câștigat Locul III și medalia de bronz în cadrul categoriei -48 kg la Campionatul Național de Lupte U15 desfășurat luna mai la Târgu Mureș. În luna aprilie a.c. a obținut medalia de bronz la Cupa României la Lupte U15 care s-a desfăşurat la Odorheiul Secuiesc, iar în 2020 a fost campion la lupte pe plajă în Costinești. 

Deţine un palmares impresionant de diplome și premii obținute, precum și o evoluție sportivă foarte bună, încercând să facă față atât antrenamentelor cât și pregătirii școlare, cunoscându-se faptul că nu este prea ușor să faci sport de performanță și în același timp să te pregătești pentru examenele școlare. 

Împreună cu antrenorul Lucian Militaru Pădure, în data de 25 mai 2021, Gyulai Antonino a fost invitat de Asociația „Balinte Ionela” să fie felicitat și premiat pentru performanța sportivă. 

Gyulai a primit o diplomă de excelență din partea Asociației Balinte Ionela și o sumă de bani, 750 lei pentru achiziție de echipament sportiv, de la administratorul Societății Vila SA Tecuci, Florin Istrati. 

Toți cei premiați au fost felicitați pentru rezultatele obținute și li s-a urat succes în competițiile următoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top