Scopul nostru

Misiunea noastră

Constă în integrarea persoanelor defavorizate sau nevoiașe, indiferent de vârstă din România, la toate nivelurile vieții comunitare: social, profesional, educațional, cultural, sportiv etc, prin prezentarea, identificarea, promovarea și susținerea unitară a intereselor acestora..

Neonatologie Tecuci
Campanii spitale
Asociatia Balinte Ionela (2)
Toate campaniile
Table interactive Tecuci (3)
Campanii școlare

OM CU OM FACEM BINE

Ajută un copil să învețe!

Orice sumă donată poate ajuta un copil să învețe. Banii pe care i-ai cheltui pe un obiect de care nu ai nevoie pot contribui la îmbunătățirea condițiilor de învățare a unui elev.

Investește în viitor!

Noi ne implicăm și sperăm să ne fii și tu alături. Ne dorim să ajutăm tinerii să învețe o meserie într-un mediu modern, contribuind la îmbunătățirea sistemului educațional românesc.

Împreună facem bine

Vă invităm să participați alături de noi, prin donații în alimente de bază, dulciuri, rechizite, jucării, hăinuțe pentru copii sau bani. Cu ajutorul vostru vom pregăti pachete cu toate cele necesare pentru a duce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi precum și familiilor necăjite cu copii.

1+
Cazuri finalizate
1+
Proiecte în derulare
1+
Donați în scopuri umanitare
1+
Ani de experiență

CAMPANII UMANITARE

Ziua Caritatii
CAMPANII SPECIALE
Asociatia Balinte Ionela (2)
Toate campaniile
Campanie
Campanii persoane în vârstă

Campania „Inimă mare pentru cei mici”

Saloanele au fost dotate cu 11 paturi mecanice cu manivele și saltea pentru mămici, 27 de pătuțuri de bebeluși cu trendelenburg și saltele, 11 mese cu saltea de înfășat bebelușii, chiuvetă-cădiță specială pentru baia celor mici, urmând să sosească comanda de noptiere pentru uzul mămicilor.

Au fost achiziționate 17 dulapuri vestiare pentru personal, 2 birouri, 3 dulapuri depozitare, 2 placare de perete, combină frigorifică, plită gaz și kit instalare plită, instalație aer condiționat.
Află mai mult...

MULȚUMIRI

Suntem în săptămâna patimilor, simbol al dăruirii de sine pentru binele aproapelui nostru. Aducem recunoștință pentru tot sponsorilor noștri generoși, precum și persoanelor fizice, cu inimă mare.

Campanie
CAMPANIA UMANITARĂ Pentru noi și ei contează!

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat, sperând ca împreună să reușim să ajutăm în continuare copiii pentru a avea șansa unei vieți sănătoase. Vă așteptăm în continuare alături de proiectele noastre, deoarece atât Pediatria cât și Neonatologia din Tecuci au nevoie de achiziția unor aparate medicale de specialitate.

Asociatia Balinte Ionela
ionela Balinte Președinte Asociație

Cuvintele de mulțumire sunt prea puține și poate insuficiente când este vorba de recunoștința noastră față de dv. și implicarea de care ați dat dovadă. Amprenta dv. asupra școlii noastre va rămâne permanent, drept pentru care vă mulțumim atât noi, conducerea, cadrele didactice cât și elevii.

Liceul Tehnologic Elena Caragiani Tecuci (2)
Profesor Liceul Elena Caragiani
Scroll to Top