Tablă interactivă pentru o clasă gimnazială a Școlii „Iorgu Iordan” din Tecuci
Tablă interactivă pentru o clasă gimnazială a Școlii „Iorgu Iordan” din Tecuci

Predarea orelor de curs a evoluat iar cu ajutorul tablei interactive informația vine la pachet cu imagini specifice, remarcându-se creșterea capacității de memorare, fiind antrenate atât memoria auditivă, cât și memoria vizuală.  

Tabla interactivă contribuie la crearea unui mediu ideal predării și învățării moderne în această eră digitală. Aflăm și că funcția multi-user de scriere/desenare permite utilizarea tablei interactive de către 2 - 10 elevi simultan, aceștia putând să scrie ori deseneze în același timp folosind culori diferite, ceea ce sporește creativitatea individuală a elevilor, încurajând în același timp munca în echipă. 

Necesitatea unei astfel de table a fost discutată în cadrul unei ședințe cu părinții la Școala „Iorgu Iordan” Tecuci cu puțin timp în urmă. Părinții s-au mobilizat și doleanța a ajuns către Asociația Balinte Ionela. Întrebând sponsorii dacă vor să redistribuie din impozitul pe profit pentru această necesitate, o firmă a fost imediat de acord să facă acest gest, considerând că educația copiilor este primordială. 

Astfel, firma GEGI SRL Tecuci - cunoscută ca Autogara - director Valentin Andrei Natu, a virat suma necesară pentru achiziționare. Asociația Balinte Ionela a comandat o Tablă Interactivă ProDidactica 100'', tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere, tăviță pentru markere, beneficiiind și de reducere la comanda către Pro Didactica Cluj. Prețul final a fost de 2.761 lei. 

Clasa de elevi care a beneficiat de această tablă este a-I-a B, păstorită de înv. prof. Carmen Huzum. Elevii acestei clase, puțin peste 30, au mulțumit pentru darul oferit atât Asociației Balinte Ionela cât și sponsorului Gegi SRL Tecuci. 

Felicitări pentru gest celor implicați și mult succes elevilor în anul școlar! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top