Secția Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal Tecuci dotată cu aparatură avansată 
Secția Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal Tecuci dotată cu aparatură avansată 

Miercuri, 9 noiembrie 2022, Secția de Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului „Anton Cincu” Tecuci a primit aparatură indispensabilă care să ușureze munca medicilor și personalului. Este vorba despre două Monitoare Fetal CTG Edan F3 Twins, care fac față nevoilor departamentelor amintite din unitatea sanitară. 

Monitoarele sunt special concepute pentru monitorizarea sarcinilor, având în dotare toate accesoriile necesare. Cu cele mai noi tehnologii de la EDAN, F3 oferă un set extins de parametri de monitorizare, cum ar fi FHR, TOCO, DECG, IUP și mișcarea fetală. 

În urma apelului făcut de doctor Cezar Irimia din cadrul Spitalului, referitor la nevoia de a avea această aparatură medicală în unitate, Asociația Balinte Ionela a găsit sponsor pentru a rezolva și acest demers, aparatura fiind de mare ajutor viitoarelor mămici și bebelușilor, precum și la operații. 

Astfel, prin sponsorizarea trimestrială făcută de firma TRANSFERO TURISTIC SRL Tecuci, administrată de Anca Andreea Costin, către Asociația Balinte, s-a putut realiza și această dorință a medicului de la Obstetrică-Ginecologie. 

Comanda pentru cele două monitoare a fost făcută și achitată la MEDISAL Târgu Mureș. Primul monitor a ajuns astăzi, urmând ca zile viitoare personalul secției Obstetrică Ginecologie să îl primească pe al doilea. 

Costul celor două monitoare este de 20.000 lei, valoarea fiind suportată în totalitate de SC TRANSFERO TURISTIC SRL Tecuci.  

Un gest frumos, contribuind la sănătatea mămicilor și pruncilor, aparatură care nu trebuie să lipsească din dotarea medicilor acestei secții. 

Mulțumiri sponsorului care a înlesnit această tranzacție necesară cu tehnologie avansată de lucru! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top