Gratitudine campioanei naționale Alexandra Druță 
Gratitudine campioanei naționale Alexandra Druță 

În zilele de 23 și 24 martie 2024, la Bacău s-a desfășurat Finala Campionatului Național de Sala U16 la atletism. Alexandra Druță, legitimată la CSS Tecuci, a devenit Campioană Națională. Sportiva  tecuceană a obținut medalia de aur la aruncarea greutății de 3 kg cu performanța de 12,12 m.   

În 30 – 31 martie 2024, pe Stadionul „Iolanda Balaș” din București s-a desfășurat Finala Campionatului Național de Aruncări lungi U18, U16, U14. Alexandra Druță, Categoria U16 – a devenit Vicecampioană Națională primind medalie de argint la aruncarea ciocanului de 3 kg, cu performanța 45,94 m; la Categoria U18 – Medalie de bronz la aruncarea ciocanului de 3 kg, cu performanța 44,87 m.   

Alexandra este pregătită pe plan sportiv de prof. Titu Irinel Coman la CSS Tecuci de șase ani și este elevă la Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci, fiind în clasa a VIII-a. Chiar dacă este un an greu, având de învățat pentru examenul de capacitate, Alexandra își dedică timp și pentru sport, demonstrând că este o învingătoare.  

Asociația Balinte Ionela a gândit că această sportivă ar trebui motivată puțin pentru rezultatele obținute, nefiind facil să devii campioană națională. Drept urmare, din sponsorizarea obținută de la firma de construcții MASSIMO ALEX EDIL SRL, din sat Fundeanu, comuna Drăgușeni, Ionela Dallari – președinta Asociaței a invitat-o pe sportivă, alături de antrenor la sediu.   

Astfel, Alexandrei Druță i s-a înmânat un plic cu 1000 lei din partea sponsorilor, familia Cărăuș. Este un gest de recunoștință pentru efortul depus de sportivă, pentru faptul că a ajuns pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.  

Felicitări Alexandra și mulțumiri sponsorului!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top