Gratificație pentru performanțele sportivelor Daria și Alexandra 
Gratificație pentru performanțele sportivelor Daria și Alexandra 

La mijlocul lunii mai două sportive de la CSS Tecuci au obținut performanțe. Daria Șărban a obținut Locul I la categoria U16 și Locul V la categoria U 18, la aruncarea greutății de 3 kg, cu performanța de 11,29 m în Bulgaria la Concursul internațional de atletism „Meeting Mladost”.   

Alexandra Druță a devenit Vicecampioană Națională categoria U18, la aruncarea ciocanului de 3 kg, cu performanța de 41,20 m. Alexandra a ocupat și Locul III la categoria U18 la aruncarea greutății de 3 kg, cu performanța de 10,68 m în București la Etapa Finală a Campionatului Național de Juniori.   

Ambele sportive sunt pregătite de prof. Titu Irinel Coman la Clubul Școlar Sportiv Tecuci și în palmaresul lor au rezultate de excepție la competițiile unde au participat.   

Luni, 22 mai, cele două sportive au fost invitate de Ionela Balinte la Asociație pentru a fi recompensate pentru munca lor. Din partea Asociației Balinte Ionela au primit diplome de excelență pentru rezultatele obținute iar Dănuț Cruceanu - administrator firme de construcții - le-a oferit câte un plic cu sume de bani.

Alexandra, Daria și antrenorul au primit felicitări, sponsorul declarând că le va impulsiona și susține în continuare pe fete la obținerea unor rezultate asemănătoare în viitor.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top