Campania Umanitară „Îmbrățișăm Speranța” – Ajutor pentru Vârstnici și Familii Nevoiașe la start 
Campania Umanitară „Îmbrățișăm Speranța” – Ajutor pentru Vârstnici și Familii Nevoiașe la start 

În fiecare comunitate există vârstnici care au străbătut multe decenii și familii care se confruntă cu dificultăți. Campania umanitară a Asociației Balinte Ionela „Îmbrățișăm Speranța”, derulată din 1 octombrie 2023 – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, are ca scop să aducă bucurie, sprijin și speranță în viețile acestor oameni, care trec prin momente dificile, de a oferi susținere emoțională și materială, promovând conștientizarea asupra nevoilor și strângând fonduri pentru îmbunătățirea calității vieții prin activități sau proiecte social-umanitare.  

Fie că sunt bătrâni cu pensii mici sau familii care luptă să pună mâncare pe masă, toți au nevoie de compasiunea și ajutorul nostru. „Îmbrățișăm Speranța” înseamnă să fim o comunitate unită pentru a oferi o mână de ajutor celor care au mai mare nevoie. În cadrul campaniei sunt integrate următoarele proiecte: Proiect umanitar „Bursa Solidarității Senioare” - Ajutor pentru Bătrânii Noștri Dragi și Proiect umanitar „Căldură în Inimi” - Ajutor pentru Achiziționarea Lemnelor de Foc. 

Cum puteți face parte din „Îmbrățișăm Speranța”: donați cu inima, fiecare contribuție, indiferent de mărime, poate face o diferență semnificativă în viața unei familii sau a unui vârstnic; implicați-vă, dacă doriți să oferiți timpul dumneavoastră sau să aduceți bucurie în viața celor în nevoie, vă rugăm să  contactați Asociația Balinte Ionela; răspândiți speranța, împărtășiți această campanie în rândul prietenilor, familiei și colegilor pentru a crește impactul nostru. 

Fondurile strânse vor fi utilizate pentru a oferi asistență financiară pentru achiziționarea de lemne, alimente, medicamente, îngrijire la domiciliu și pentru a sprijini bătrânii și familiile în dificultate. Bugetul estimat pentru această campanie este de 100.000 lei, pentru a ajuta cât mai mulți oameni. 

Dorim să arătăm că putem fi sursa de speranță și sprijin pentru cei în nevoie și că putem face o schimbare reală în viețile lor. 

Pentru a face o donație sau pentru a afla mai multe despre cum vă puteți implica, vizitați pagina Asociației de donații - https://asociatiabalinteionela.ro/ sau contactați la adresa de email: asociatiabalinteionela@yahoo.com . Numărul de telefon: 0774696039. Orice gest de generozitate este profund apreciat și ne ajută să aducem mai multă speranță în lumea celor în nevoie. 

Puteți dona orice sumă în contul Asociației Balinte Ionela pentru Campania „Îmbrățișăm Speranța” în  

Cont IBAN: RO17 RZBR 0000 0600 1902 6928 - Raiffeisen Bank, Cod Swift: RZBRROBUXXX 

CIF ONG: 36694043.  

Agenților economici, le reamintim că au posibilitatea trimestrial să doneze 20% din impozitul pe profit.  

Să îmbrățișăm speranța împreună și să facem ca vârstnicii și familiile nevoiașe să simtă că nu sunt singuri! 

Echipa Campaniei „Îmbrățișăm Speranța” Asociația Balinte Ionela 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top