Cabinet medical utilat la Școala „Ștefan Octavian Iosif”  
Cabinet medical utilat la Școala „Ștefan Octavian Iosif”  

De la începutul anului școlar 2022-2023, Școlii Gimnaziale „Ștefan Octavian Iosif” Tecuci i s-a atribuit un cabinet medical pentru elevi. Acesta exista, dar nu era funcțional întrucât nu dispunea de echipamentul necesar.  

Directorul unității școlare – prof. Niculina Boștiog a adus în atenția Asociației Balinte Ionela acest aspect, în vederea găsirii unor sponsori pentru a utila cabinetul medical.  

 Zilele acestea, cabinetul a fost dotat cu canapea electrică consultație, dulap medicamente, masă instrumentar cu sertar, paravan cu trei elemente, birou, scaun cu spătar. Practic, tot ce trebuia într-un astfel de loc pentru a sprijini copiii și cadrele didactice.  

Echipamentul a fost comandat de Asociația Balinte Ionela la firma Promed Solutions MD București, costul total fiind de 6.000 lei.  

Cum oamenii buni fac fapte mărețe pentru semenii lor, și în acest caz dăruirea pentru o cauză nobilă nu a avut opreliște.  

Sponsorul, cel care a redirecționat această sumă din impozitul pe profit al firmei deținute către Asociația Balinte Ionela în vederea cumpărării mobilierului, a dorit să rămână anonim. Un gest frumos pentru care merită felicitări!  

Și în viitor antreprenorii pot fi alături de Asociația Balinte Ionela în desfășurarea următoarelor proiecte de achiziție care vizează comunitatea noastră.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top