Alături de elevi! Alte două clase ale Școlii „Iorgu Iordan” dotate cu table interactive
Alături de elevi! Alte două clase ale Școlii „Iorgu Iordan” dotate cu table interactive

În urmă cu o lună de zile clasa a I-a B a Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan” Tecuci a fost dotată cu o tablă interactivă sponsorizată de firma GEGI SRL, tranzacția făcându-se prin intermediul Asociației Balinte Ionela. Alte cadre didactice de la această unitate școlară sunt în situația de a nu beneficia de acest obiect destinat predării moderne a cursurilor, acum în era digitală.

Drept urmare, președinta Asociației, Ionela Balinte, a încercat să strângă fonduri și au apărut binevoitorii care să creeze un mediul plăcut desfășurării orelor pentru elevi. Astfel, firmele TRANSFERO TURISTIC SRL – administrator Anca Costin și GEGI SRL Tecuci – administrator Valentin Andrei Natu au redirecționat impozitul pe profit către Asociație și s-au putut comanda alte două table interactive ProDidactica - tehnologie tactilă IR, 10 puncte de atingere, cu tăviță pentru markere. Valoarea acestor table a fost de 5.400 lei, prețul era mai mare dar Asociația a beneficiat de reducere, fiind client al firmei Pro Telecom Cluj.

Beneficiari ai celor două table interactive sunt elevii Școlii „Iorgu Iordan” de la clasa a-I-a A păstorită de prof. înv. primar Mirela Aurelia Sonu și clasa a-IV-a C coordonată de prof. înv. primar Clara Venera Pescaru, unde un elev este cu nevoi speciale și chiar trebuia această dotare.

Astăzi, în prezența directorului unității școlare - Monica Ursache și a președintei Asociației - Ionela Balinte, elevii au ținut să mulțumească sponsorilor și Asociației pentru cadoul primit imediat după binemeritata vacanța.

Felicitări sponsorilor și celor implicați, baftă elevilor la învățătură iar administratorilor de firmă le reamintim că pot redirecționa impozitul pe profit către Asociația Balinte Ionela și cu acești bănuți se mai pot achiziționa alte obiecte atât de necesare predării cursurilor pentru a pregăti elevii ca element activ al vieții soociale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top