foot 365 لعبة طاولة الزهر 31 جدول مباريات الدوري ابطال اوروبا ديل او نو ديل دوري فرنسي لعبه قمار مباريات الدورى المصرى اليوم كازينو البحرين

Hraneste si îmbraca un suflet de Paste!

Dragi prieteni,

Ne mai despart mai puțin de 9 săptămâni până la sărbătoarea sfântă a Învierii Domnului și ca în fiecare an, ne dorim să fim mai aproape de semenii noștri greu încercați de nevoi, bătrânețe, izolare sau suferință. Chinuţi de sărăcie, zeci de copii și persoane vârstnice, din judeţul Galați și alte județe, trăiesc în condiții precare de existență.

Ne-am gândit ca și anul acesta să vă oferim posibilitatea de a face o faptă bună alături de noi, Asociatia Balinte Ionela. O să celebram anul acesta, sfintele sărbători Pascale, în data de 19 aprilie și pe această cale, declarăm deschisă campania de strângere de fonduri și pachete de produse alimentare și nealimentare –

„Hrănește și îmbracă un suflet de Paște!”

Ne aflăm la cea de-a V-a ediție a Campaniei Umanitare de Paște, momentul cel mai potrivit pentru a reaprinde speranța pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale familiilor cu copii și vârstnici, izolate, ce se frământă cu limitări financiare serioase. Vă doriți să aduceți zâmbetul pe chipul unui copilaș sau a unui bunicuț sau bunicuță? Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază neperisabile, dulciuri, rechizite, jucării, încălțăminte, haine sau bani. Cu ajutorul vostru vom pregăti pachete cu toate cele necesare pentru a duce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi precum și familiilor necăjite cu copilași. Pur și simplu alegeți să dăruiți bucurie. Sfântul Ioan Gură de Aur a spus: “Considerați milostenia nu ca o cheltuială, ci ca un venit, nu ca o pierdere, ci ca un câștig!”

NU UITAȚI! Aripile rugăciunii sunt postul și milostenia!

Mii de mulțumiri persoanelor care ne-au sprijinit până acum în toate activitățile filantropice desfășurate de asociația noastră.

Donațiile în bani pot fi făcute în contul Asociației Balinte Ionela: RO17RZBR0000060019026928

Bank Raiffeisen

Cod Swift: RZBRROBUXXX

Pentru donațiile în alimente de bază, jucării, hainute și rechizite pentru copii, puteți lua legătura cu președintele Asociației, dna Ionela Balinte.

Tel. (0040) 774 696 039

e-mail: asociatiabalinteionela@yahoo.com

Schimba viata cuiva in bine!

Daca ai cunostinta de povestea unui copil, a unui batrân, a unei familii sau chiar a unei comunitati care are nevoie de ajutorul nostru pentru a ii schimba viitorul in bine, atunci contacteaza-ne.

Devino voluntar
DONEAZA ACUM

Articole recomandate

Pin It on Pinterest

This website uses cookies to enhance your browsing experience.