الدوري الأوروبي 2020–21 دوري اوروبا bet online برنامج اليورو 2021 عمر اللاعب سواريز

 

 În această săptămână consemnăm un veritabil exemplu de solidaritate și implicare. O colaborare între Primar, Asociația Balinte Ionela și două societăți comerciale – Davide Construct și Brialbert – a făcut posibilă achiziția a două aparate de o importanță vitală pentru Secţia de Pediatrie a Spitalului municipal „Anton Cincu” Tecuci.

Este vorba de un aparat EKG și un defibrilator, a căror achiziție a costat 60.000 de lei, bani strânși exclusiv din surse private. Urmare a acestei acțiuni, micii pacienți vor beneficia de investigații în Secţia de Pediatrie, fără a mai fi nevoiți să fie transportați în alte secții.

 

 „Ne dorim, în continuare, să achiziționăm aparate medicale atât de necesare micuților pacienți ai secției de Pediatrie. Astfel, printr-un simplu gest, cu ajutorul tuturor se poate contribui la îmbunătățirea actului medical. Mulţumim, în numele copiilor și părinților, care aveau nevoie de aceste achiziţii, având certitudinea că vom colabora în continuare”, a declarat Ionela Balinte.

Reamintim faptul că agenții economici au posibilitatea să doneze 20% din impozitul pe profit, iar persoanele fizice pot dona 3,5% din impozitul pe venit.

 

Articole recomandate

Pin It on Pinterest

This website uses cookies to enhance your browsing experience.