Inițiativa îi aparține lui Lucian Costin, coordonatorul firmelor Gegi și Transfero

Spitalul de Pediatrie Tecuci nu excelează la capitolul investiții. Putem vorbi la superlativ când ne referim la devotamentul medicilor și asistentelor. Oameni care își fac meseria cu pasiune și dăruire, pentru care contează mai puțin recompensa financiară și mai mult zâmbetul copiilor salvați și trimiși acasă sănătoși.

În data de 26 noiembrie 2019, la Spitalul de Pediatrie am înregistrat o premieră: dotarea spitalului cu aparatură de monitorizare a copiilor aflați în secția de Terapie Intensivă. Aparatură care salvează vieți. Iar cel care a donat-o este Lucian Costin, coordonatorul firmelor Gegi și Transfero, din Tecuci. Acesta ne-a declarat că și-ar dori ca tot mai mulți să se implice în rezolvarea problemelor Tecuciului și că nu contează sumele sau mărimea ajutorului, ci contează dorința de implicare. Acesta a îndemnat oamenii de afaceri, dar și salariații, să doneze comunității sumele pe care legea le permite și care sunt deductibile din impozite.

 „În calitate de manager al firmelor tecucene GEGI și Transfero, am oferit Spitalului de Pediatrie Tecuci un aparat nou pentru monitorizarea parametrilor vitali la copii, în terapia intensivă, de care era mare nevoie. Achiziția am realizat-o prin intermediul Asociației Ionela Balinte. Cred mult în implicarea fiecăruia dintre noi, în implicarea colectivă. De aceea, lansez un îndemn public către toți tecucenii să doneze, conform legii, cei 2% comunității noastre, iar agenții economici să procedeze la fel cu cei 20% din impozitul pe profit”,  ne-a declarat Lucian Costin.

În ceea ce privește suma cu care a achiziționat aparatura pe care a donat-o Spitalului de Pediatrie, Lucian Costin nu a vrut să o dezvăluie și a insistat că este mai importantă implicarea decât valoarea ajutorului.

Totuși, noi am aflat că a cheltuit circa 19.000 de lei și nu putem decât spera că și alții îi vor urma exemplul, cel puțin la capitolul implicare.

Articole recomandate

Pin It on Pinterest

This website uses cookies to enhance your browsing experience.