Sportivi ai CSS Tecuci premiați pentru performanțe 
Sportivi ai CSS Tecuci premiați pentru performanțe 

La finalul lunii mai, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter” din București a avut loc Etapa Finală a Campionatului Național de Copii 1 și 2 la atletism. Doi sportivi ai Clubului Școlar Sportiv Tecuci, antrenați de prof. Titu Irinel Coman au participat la competiție și au obținut rezultate foarte bune.    

Maria Leca la  Categoria C2, 12 ani, a obținut Locul I și este campioană națională la aruncarea discului de 0,750 kg, cu performanța de 26,19 m; Locul III și medalie de bronz la aruncarea greutății de 2 kg, cu performanța de 9.08 m. Răzvan Făinărea, Categoria C2, 12 ani, a obținut Locul III și medalie de bronz la alergare 80 metri plat, cu performanța de 11,12 s.  

Ambii sportivi sunt antrenați de prof. Titu Irinel Coman la CSS, Maria este elevă în clasa a V-a la Școala Gimnazială „Anghel Rugină” iar Răzvan în clasa a V-a la Școala „Elena Doamna” Tecuci.   

Joi, 8 iunie 2023, cei doi sportivi alături de antrenor au fost invitați la sediul Asociației Balinte Ionela. Pentru a motiva și răsplăti performanța Asociația a găsit un sponsor care să le încurajeze efortul.    

Toți trei au primit Diplome de Excelență oferite de Asociația Balinte Ionela, antrenorul având și o atenție din partea acesteia. Maria Leca și Răzvan Făinărea au primit câte 500 lei din partea Denisei Bulancea - administrator firmă de construcții TEREZE VECTOR SRL.  

Sportivii au fost încurajați pentru mai departe și felicitați pentru rezultatele obținute, atât de Ionela Balinte cât și de sponsor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top