„Pentru noi și ei contează!” – Campanie derulată de Asociația Balinte Ionela 
„Pentru noi și ei contează!” – Campanie derulată de Asociația Balinte Ionela 

Misiunea Asociației Balinte Ionela din Tecuci continuă și în 2021, cu o campanie umanitară pentru întâmpinarea sărbătorilor pascale. Campania se va desfășura în perioada 15 martie – 30 aprilie. Scopul acestei acțiuni constă în colectarea de produse alimentare, haine, jucării și donarea acestora celor care nu își permit un cozonac pe masă de Paște. 

„Ne despart câteva săptămâni de sărbătoarea sfântă a Învierii Domnului și, ca în fiecare an, ne dorim să fim mai aproape de semenii noștri greu încercați de bătrânețe, izolare sau suferință. 

Asociația va face și în acest an o campanie denumită – Pentru noi, și ei contează. Fii chiar tu bucuria celor ce nu o au! – și dorim să aducem alinare de sfintele sărbători Pascale persoanelor neajutorate. Pe această cale declarăm deschisă campania de strângere de fonduri și produse alimentare”, informează Ionela Balinte, președinta Asociației. 

Este cea de a V-a ediție a Campaniei Umanitare de Paște, un moment potrivit pentru a reaprinde speranța pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale familiilor izolate ce se frământă cu limitări financiare serioase. 

„Noi ne-am pregătit și anul acesta să aducem bucurie și lumină în sufletele semenilor noștri aflați în nevoie, oferind pachete cu alimente și pachete de iepuraș pentru copii, necesare pregătirilor pentru celebrarea sărbătorilor Pascale! Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază, dulciuri, rechizite, jucării, hăinuțe pentru copii, sau bani. Cu ajutorul vostru vom pregăti pachete cu toate cele necesare pentru a duce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi precum și familiilor necăjite cu copii”, a mai declarat Ionela Balinte. 

Donaţiile în bani pot fi făcute în contul Asociaţiei: RO17 RZBR 0000 0600 1902 6928 Bank Raiffeisen Cod Swift: RZBRROBUXXX 

Pentru donații în alimente de bază, jucării, hăinuțe şi rechizite pentru copii, puteți lua legătura cu președintele Asociației Balinte Ionela. Tel. 0774.696.039. E-mail: asociatiabalinteionela@yahoo.com . 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top