La Tecuci continuă răsplătirea performanțelor obținute în competiții de sportivii care activează în cadrul cluburilor tecucene. Aceste acțiuni demne de laudă au fost posibile datorită firmelor care au donat cei 20% din impozitul pe venit către Asociația Balinte Ionela. 

 

Atleții CSS recompensați la Tecuci 

 

 Patru sportivi de la Clubul Școlar Sportiv Tecuci au urcat pe podium la sfârșitul lunii martie la Bacău, în urma Etapei de zonă a Campionatului de Atletism copii. Cei patru premiați, Valentin Doru, Eduard Cantaragiu, Florin Costache și Denis Matei sunt pregătiți de prof. Mihai Mihuleac.   

 Valentin Doru este în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Ștefan Iosif” Tecuci și se antrenează de 5 ani la CSS, Eduard Cantaragiu este elev în clasa a V-a la Școala „Iorgu Iordan” Tecuci și face antrenament de 6 ani, Matei Denis învață la Școala „Negoiță Dănăilă” Bucești, Ivești – clasa a III-a și are 1 an jumătate de antrenament, Florin Costache, clasa a V-a, învață la Școala „Anghel Rugină” Tecuci și are 2 ani jumătate de antrenament la CSS.  

Miercuri, 6 aprilie 2022, sportivii împreună cu antrenorul au fost invitați de Asociația Balinte Ionela pentru a le răsplăti meritul. Sportivii au primit câte un plic cu bani, câte 200 lei, și cutii cu dulciuri din partea Asociației Balinte Ionela. Sponsorul acțiunii este un om de afaceri, care a redirecționat cei 20% din profit către Asociație, fiind un iubitor de sport, dar a dorit să rămână în anonimat.  

Micuții atleți au fost felicitați, promițând că își vor da silința și pe viitor să mai câștige competiții.  

 

Performanța premiată la Tecuci 

 

 Tot la sfârșitul lunii martie 2022, sportivii Clubului Vipguard Tecuci, conduși de sensei Luis Turcu, au adus în Tecuci nouă medalii: cinci de aur, două de argint și două de bronz. Acestea au fost obținute la Cupa Danubius 2022 care a avut loc la Brăila, fiind o competiție care face parte din Circuitul Național BJJ Belt League România. 

 Acești triumfători sportivi la brazilian jiu-jitsu sunt: Denisa Mihaela Popa, Oana Lupu, Florentina Sofian, Adelina Poroșnicu, Angelo Constantin Ghinea, Alin Mărculescu, Raul Scripcaru, Andrei Copăceanu, Daniel Damian. 

Doi dintre ei, Denisa Mihaela Popa și Angelo Constantin Ghinea au participat la Campionatele Europene de Ju jitsu din Grecia la începutul lunii aprilie, ambii reușind să obțină medalii de bronz. 

Miercuri, 13 aprilie, cei nouă sportivi, împreună cu antrenorul au fost invitați de Asociația Balinte Ionela pentru a fi stimulați pentru rezultatele obținute. După felicitările de rigoare, binemeritate, cei doi campioni, Denisa și Angelo au primit câte 500 lei, iar restul colegilor au fost recompensați cu abonamente la sală pentru luna viitoare și bănuți de buzunar plus cutii cu bomboane. 

Sponsorul acțiunii este directorul firmei GEGI SRL Tecuci, Valentin Andrei Natu, care a îndemnat sportivii să continue acest drum, să evolueze frumos în continuare, mai ales când au antrenori atât de valoroși care se dedică în totalitate lor. 

 

Sportivii ACS Vipguard felicitați și recompensați 

 

 În perioada 7 – 10 aprilie 2022, la Ordoheiu Secuiesc s-a desfășurat Cupa României U 15 la Lupte libere și greco-romane, competiție aflată sub patronatul Federației Române de Lupte. Chiar dacă în competiție au fost peste 480 de luptători, sportivii ACS Vipguard Tecuci au reușit să câștige o medalie de aur, una de bronz și un merituos loc IV. Sportivii sunt antrenați de Lucian Militaru Pădure.     

Antonino Gyulai a obținut medalia de aur și Cupa României la categoria 52 kg, Luca Stoian a câștigat medalia de bronz la categoria 85 kg, iar David Asal Militaru a luptat în finala mică, pe care, din păcate, a pierdut-o.   

Luni, 18 aprilie, cei trei sportivi împreună cu antrenorul au fost invitați de Asociația Balinte Ionela pentru a recompensa munca depusă. Antonino, elev în clasa a VIII-a, a primit un plic cu 500 lei, iar ceilalți doi sportivi, Luca în clasa a VII-a și David, elev în clasa a VI-a, câte 300 lei. Asociația Balinte Ionela a felicitat sportivii pentru rezultate, urându-le succes în competițiile viitoare și le-a oferit cutii cu bomboane. 

Sponsorizarea a fost făcută de firma MANACAT UNV SRL Tecuci, administrată de Cătălin Bostan, care a donat cei 20% din impozitul pe venit către Asociație, dorind să motiveze sportul tecucean.  

 

Mulțumiri tuturor sponsorilor care se gândesc la viitorul sportivilor!   

 

Articole recomandate

Pin It on Pinterest

This website uses cookies to enhance your browsing experience.