تاريخ مانشستر سيتي وان ایکس بت 1xbet ألعاب انترنت اسماء الدومنه مباريات ابطال اوروبا اليانصيب يورو 2024 مباريات العب لعبة

Asociația Balinte Ionela continuă și în acest an promovarea tinerelor talente din municipiul Tecuci și atragerea oamenilor cu suflet în campania de apreciere a micilor ambasadori tecuceni.

 Joi, 3 ianuarie, Ada Chicoș a fost invitată de Asociația Balinte Ionela pentru a fi recompensată pentru munca depusă și trofeele aduse la Tecuci la final de an. Premierea a constat într-o sumă de bani – 100 euro, aceștia provenind de la firma GENLUCA MONDOGRUP SRL, administrată de Gabriela Ilie și Dănuț Cruceanu.

Ada Chicoș este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Calistrat Hogaș Tecuci și de șase ani își pregătește vocea, având nenumărate prestări muzicale la concursuri și festivaluri sau apariții televizate. Aceste interpretări scenice i-au adus multe premii și trofee, adunând peste 200.

Asociația Balinte Ionela a marcat Ziua Internaţională a Omului de Zăpadă alături de elevii Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan” Tecuci. În proiectul, denumit „Parada oamenilor de zăpadă” au fost implicate 25 de clase ale unității de învățământ.

Vineri, 18 ianuarie, Ionela Balinte și administratorul firmei BLK OIL SRL Tecuci, Bogdan Balcan, au premiat ineditele creații ale elevilor tecuceni. Elevii au primit agende personalizate și ciocolată, iar cei 25 de învăţători şi profesori coordonatori implicați în acest proiect au primit câte o agendă. Sponsorizarea, în valoare de 3.450 lei, a fost făcută de patronul firmei BLK OIL SRL, care a dorit să motiveze copiii pentru munca depusă.

 Miercuri, 9 februarie, a fost rândul interpretelor Raluca Alexe și Alesia Munteanu să fie premiate. Cele două soliste s-au întors de la Bacău cu câte un trofeu obținut la Festivalul de interpretare recent încheiat. Din partea Asociației Balinte Ionela au primit diplome de excelentă și felicitări pentru rezultate. Fetelor le-au fost înmânate și câte un plic cu 250 lei/persoană din partea sponsorului, Vasile Diaconu, administrator al firmei CARTER TRADING SRL Tecuci, care a dorit să motiveze talentul.

 

Asociația Balinte Ionela continuă promovarea talentelor care pun municipiul Tecuci pe harta culturală sau sportivă a țării și așteaptă cât mai mulți oameni cu suflet să se alăture acestui demers.

 

Articole recomandate

Pin It on Pinterest

This website uses cookies to enhance your browsing experience.