شرح سباقات الخيل bet365 alternative link غريزمان دانى الفز لعبة كرة القدم الاوروبية uae vs thailand live new zealand vs bangladesh live juventus vs porto مباشر

 

Campania „Inimă mare pentru cei mici”, desfăşurată pe parcursul unui an, a luat sfârşit astăzi

Şi-au adus aportul la renovarea şi echiparea compartimentului de Neonatologie a Spitalului municipal Anton Cincu Tecuci mulţi oameni cu suflet mare, cu speranţa ca viitorii bebeluşi să deschidă ochii într-un loc minunat şi nu într-un salon cu mucegai şi paturi, noptiere ruginite, sau aparatură depăşită de timp, ori inexistentă.  

Inițial, s-a dat jos faianța, gresia, au fost reabilitați pereții, tavanul, s-a lucrat la izolație și sistemul de ventilație, s-a făcut o rampă, pardoseală, toată tâmplăria a fost schimbată. Au fost realizate patru băi, una pentru personal și trei cu dușuri pentru paciente, instalații electrice și sanitare peste tot, aplicat linoleum antibacterian și toate cele necesare.   

Saloanele au fost dotate cu 11 paturi mecanice cu manivele și saltea pentru mămici, 27 de pătuțuri de bebeluși cu trendelenburg și saltele, 11 mese cu saltea de înfășat bebelușii, chiuvetă-cădiță specială pentru baia celor mici, urmând să sosească comanda de noptiere pentru uzul mămicilor. Au fost achiziționate 17 dulapuri vestiare pentru personal, 2 birouri, 3 dulapuri depozitare, 2 placare de perete, combină frigorifică, plită gaz și kit instalare plită, instalație aer condiționat.   

Neonatologia a fost dotată cu mai multe aparate: aparat de curățat și dezinfectat cu aburi suprafețe și echipamente, analizator medical de gaze în sânge, exit corp evacuare iluminat, incubator pentru nou-născuți – model Isolette.    

Dotările au fost în valoare de 258.807 lei, iar materialele pentru renovare au costat 60.363 lei. Lucrările de execuție, manopera realizată de constructor, Vila SA Tecuci, a fost în sumă de 136.917 lei cu TVA, plata făcându-se din fondurile spitalului alocate de la Primăria Tecuci.   

Din totalul de 319.170 lei pentru renovare și dotări Neonatologie, suma de 181.812 lei a fost achitată din sponsorizările făcute de patronul MTC CONSTRUCT SRL Tecuci – Cătălin Pavel, 86.275 lei a costat incubatorul sponsorizat de Fam. Vasilica Anghel din Galați, 27.083 lei analizatorul oferit de DIAMEDIX IMPEX SRL București, 4.000 lei a donat pentru mobilier ASIMOB 2008 SRL Tecuci, 5.000 lei la materiale construcții de la MANACAT UNV SRL Tecuci și 15.000 lei firma VALGRIG SRL Liești.   

În memoria Irinei Anghel, tânăra care a decedat iar mama acesteia a donat un aparat costisitor vital Neonatologiei, a fost aplicată o placă comemorativă la intrarea oficiului unde este instalat incubatorul, Asociația „Balinte Ionela” ocupându-se de acest aspect.  

Mulţumim din suflet tuturor celor care aţi contribuit la acest proiect de caritate, făcând un gest de omenie! Respect! 

 

 

Articole recomandate

Pin It on Pinterest

This website uses cookies to enhance your browsing experience.