نتيجه بروسيا دورتموند ومانشستر سيتي totofoot لعبة الكرات مباريات توتنهام القادمه ألعاب لربح المال الحقيقي 2024 في مصر 1xbet pc

 

Iepurașul a sosit la sportivii Clubului Taiko Tecuci

 În perioada 8 – 10 aprilie 2022 la Bacău a avut loc Etapa Zonală Moldova – a Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii. Printre numeroșii participanții au participat și membrii Clubului Sportiv Taiko, antrenați de Gheorghe Dundev. Toți participanții clubului tecucean s-au calificat în finala pe România.

Astfel, au fost premiați: Țincoca Andrei, Oiță Andrada, Sevastre Matei-George, Săndică Edward-Cristian, Răducioi Sebastian-Gabriel, Roșu Teodosia, Neamțu David-Ștefan, Pavel Sara-Ioana, Popoiu Ludmila, Mihai Ștefan-Cosmin, Moraru Mihai-Alexandru, Ureniuc Alexandru-Pavel, Lupu Ștefania, Mandea Elena-Adelina, Carp Alexandra-Emma, Bostacă Claudia-Florentina, Manole Alexandra, Vyas Adhya-Mihail, Oiță Carina, Munteanu Mihaela, Pătrașcu Bianca-Cristina, Lupu Florin, Ghiorghiță Ioan-Alexandru, Togan Liviu-Andrei, Făinărea Răzvan-Alexandru, Făcilă Sara-Maria, Ghioca Andrei.

În 20 aprilie 2022, sportivii Clubului Taiko, au fost invitați la sală pentru a primi o recompensă pentru efortul depus. După felicitările de rigoare adresate de Ionela Balinte și demonstrațiile copiilor, s-a trecut la împărțirea darurilor. Asociația Balinte Ionela a adus câte o atenție acestor mici sportivi, constând în dulciuri și cosmetice pentru copii.

Sponsorizarea de 1.500 lei a fost făcută de firma SUPERCARS AUTOSTART SRL, administrată de Irina Popa, care a dorit să motiveze sportul și performanța.

 

Pachete la Biserica Înălțarea Domnului

 

 În 22 aprilie, în Vinerea Mare, sau Vinerea Patimilor, fiind ziua în care a fost răstignit Isus Hristos, Mântuitorul lumii, la Biserica Înălțarea Domnului din Tecuci, preotul Nicolae Forda a primit dimineață 80 de pachete din partea Asociației Balinte Ionela pentru a fi împărțite unor enoriași. În pachete au fost puse alimente de bază, cozonaci, ouă de ciocolată, saleuri precum și bidoane de suc, lumânări, iar pentru copii hăinuțe.

Preotul aștepta persoanele cărora le va împărți aceste daruri după slujba specifică acestei zile.

Alte 20 de pachete au fost împărțite de Asociația Balinte Ionela la familii cu copii și la bătrâni din Tecuci, iar 100 de pachete cu alimente și îmbrăcăminte sau jucării au mers în comunele învecinate. „Suntem în săptămâna patimilor, simbol al dăruirii de sine pentru binele aproapelui nostru. Aducem recunoștință pentru tot sponsorilor noștri generoși, precum și persoanelor fizice, cu inimă mare, care au contribuit la Campania umanitară <Pentru noi și ei contează!>.

Aceste mulțumiri se îndreaptă către: MTC Construct SRL Tecuci – Familia Cătălin și Nina Pavel, Supermarket Kligor Tecuci – Familia Gabriel și Ramona Crișan, Patiseria Iris Tecuci – Olguța Nacu, Brutăria Panifin Tecuci – Ioan Nelu Gălbenuș Costin, Brutăria Guztil Țepu – Familia Toma, Market Fonda Tecuci – Cătălin Gao, Vasilica Iftimescu, Gianina Poiana Motoc, Loredana Martin”, a precizat Ionela Balinte, președinte Asociație.

 

Iepurilă la Grădinița Valea Mărului

 

 Luni, 2 mai, iepurașul, a ajuns la minunații copilași de la Grădinița comunei Valea Mărului, daruindu-le pachețele cu dulciuri și jucării. Nazdravanul țopăilă a plecat apoi spre grădinițele din Coasta Văii și satul Mândrești, unde este așteptat cu mare nerăbdare de alți copilași.

Mulțumiri pentru implicare donatorilor și sponsorilor Idei Arhitectură By Diana SRL, Roxdyvas SRL, Dirova SRL.

 

 

 

Articole recomandate

Pin It on Pinterest

This website uses cookies to enhance your browsing experience.