توقعات المباريات totofoot www 365 ترسي فرنسا اليوم online casino العب على النت دوري الماني free mobile bets

 

Recunoașterea meritelor și a rezultatelor obținute de către copiii și adolescenții tecuceni în competițiile și concursurile naționale sau internaționale se află pe agenda Asociația „Balinte Ionela”. Cu ajutorul sponsorilor, sportivii au fost premiaţi pe parcursul mai multor luni din anul 2021.

 

Raluca Ghiorghiță, campioana României la lupte libere, premiată la Tecuci

 

 Raluca Ghiorghiță are 14 ani, este elevă în clasa a VII-a la Școala „Dimitrie Sturdza” Tecuci și de doi ani se antrenează la Clubul Sportiv Vipguard.

Raluca s-a înscris la Fight Club Academy Tecuci, aparţinând CS Vipguard, fiind coordonată de antrenor Lucian Militaru-Pădure. S-a antrenat atât de bine încât anul trecut a primit din partea Federației Române de Lupte Medalia de bronz la Aptitudini fizice.

Prin muncă asiduă, devotament și ambiție, Raluca reușește să obțină titlul de Campion național la Finala Campionatului Național de Lupte – U15 desfășurat la Târgu Mureș în luna mai anul acesta.

Datorită titlului obținut, a reprezentat România la Campionatul european U15 , care a avut loc în Bulgaria în 27 mai 2021.

„Este o fată talentată, ambițioasă, cu o evoluție excelentă într-un timp foarte scurt”, precizează antrenorul Lucian Militaru Pădure informând că la Campionatele europene de luptă de la Sofia, Raluca a fost clasată pe locul 7, unul foarte bun.

În prezent, Raluca se pregătește pentru înaltă performanță, cu lotul Național al României, făcând naveta între Tecuci și București, fiind transferată pentru antrenament la Clubul Sportiv Rapid București cu maestrul Joe Zaharia, alături de profesioniști. După terminarea clasei a VII-a, Raluca se va transfera și cu activitatea școlară în capitală.

În data de 4 iunie, Asociația „Balinte Ionela” a invitat-o pe Raluca Ghiorghiță, alături de antrenorul Lucian Pădure pentru a fi premiată fiindcă a dus numele Tecuciului departe, alături de mari campioni ai României.

Din partea Asociației „Balinte Ionela”, Raluca a primit o diplomă de excelență pentru prestația sportivă, iar un plic cu bani i-a fost oferit din partea firmei MAGIC GARDEN SRL Tecuci, administrată de familia Vasile Popa (500 lei) și firma VILA SA, administrată de Florin Istrati  (250 lei).

 

Două campioane naționale, Daria Șărban și Alexandra Druță, susținute în continuare de Artesana

 

 La Campionatul Național de Atletism desfășurat în capitală la sfârșitul lunii iunie 2021, Tecuciul s-a putut mândri cu rezultatele deosebite obținute de două sportive legitimate la Clubul Şcolar Sportiv Tecuci.

Daria Şărban a reuşit performanţa de a câştiga două medalii de aur, devenind campioană națională la săritura în înălțime, cu 1,45 m, dar și campioană națională la aruncarea discului, cu 36,12 m.

Alexandra Druță a obţinut o medalie de aur şi una de argint. Alexandra a devenit, astfel, campioană națională la aruncarea ciocanului, cu 31, 45 m și vicecampioană naționala la aruncarea discului, cu 28,44 m.

Cele două sportive, care sunt îndrumate de antrenorul Titu Irinel Coman, au fost invitate de Asociația Balinte Ionela pentru a fi recompensate la renumita fabrica tecuceană de lactate ARTESANA.

În urmă cu aproximativ o lună, Artesana, prin administrator Alina Donici, a dispus premierea sportivilor de la CSS Tecuci, acești copii coordonați de Titu Irinel Coman urcând pe podium la concursurile de atletism. Atunci, conducerea a promis că va fi alături de sportive și le va susține în continuare.

Luni, 12 iulie, a venit momentul premierii. Drept urmare, cele două campioane, Alexandra și Daria însoțite de antrenor au făcut o altă vizită fabricii Artesana.

După primirea călduroasă și felicitările cuvenite, fetele au primit cutii cu produse specifice realizate de binecunoscuta fabrică de produse naturale iar din partea Asociației Balinte le-au fost oferite tricouri de firmă.

 

Sportivii CS Vipguard felicitați și recompensați pentru premiile obținute

 

 Performanța sportivilor care se antrenează la centru de arte marțiale și sporturi asociate „Fight Club Academy Tecuci” este recunoscută în toată țara, ba chiar și peste hotare deoarece de-a lungul anilor am avut campioni europeni la Jiu Jitsu. După multă muncă, perseverență, disciplină, mulți sportivi înscriși la acest club și-au demonstrat lor, publicului și antrenorului principal, Luis Turcu, că efortul depus nu a fost în zadar.

Nu de puține ori numele Clubului Sportiv Vipguard din Tecuci a răsunat atunci când sportivii se aflau pe cele mai înalte podiumuri la concursurile naționale și internaționale, promovând Tecuciul ca o emblemă a sportului.

Acești talentați aspiranți / juniori care practică cursurile de Jiu Jitsu Japonez, Jiu Jitsu Brazilian, lupte libere și arte marțiale la Clubul Sportiv Vipguard, antrenați de Luisa și Luis Turcu, au câștigat la fine de iunie 17 medalii, respectiv cinci titluri de campion național, patru titluri de vicecampioni și șase de bronz la Campionatul național desfășurat la Brașov. Tot atunci, două sportive antrenate de Lucian Pădure-Militaru au câștigat două medalii, una la lupte pe plajă și alta la aptitudini, la concursul desfășurat la Costinești.

Pentru rezultatele deosebite obținute, Asociația Balinte Ionela a dorit să motiveze puțin acest efort al sportivilor iar miercuri, 14 iulie, întâlnirea a avut loc la Centrul de arte marțiale și sporturi asociate FIGHT CLUB ACADEMY Tecuci. După prezentare, salutul specific al sportivilor și ținuta impecabilă, Ionela Balinte a specificat că performanța, în general, trebuie stimulată, un trofeu și o diplomă neputând să țină de cald. Ca un gest de început de colaborare le-a explicat că de acord comun cu trei firme au încercat să îi sponsorizeze, și chiar dacă ceea ce li se acordă nu e suficient pentru talentul lor, pe viitor poate mai mulți sponsori se vor alătura să premieze această performanță.

Astfel, 14 campioni naționali, vicecampioni și premianți cu bronz la sfârșitul lunii iunie, au fost răsplătiți cu câte o diplomă de excelență din partea Asociației Balinte Ionela și cu câte un plic, care conținea 200 lei. Sponsorizarea, de 2.800 lei, a fost realizată de administratorii societăților MAGIC GARDEN SRL, PLASTDAN SRL ȘI FERMIERUL SRL, patroni care cred în voința acestor sportivi și mai cred că sportul este parte în dezvoltarea și sănătatea noastră.

Sportivii legitimați la renumitul Club Sportiv VIPGUARD, care au fost recompensați sunt: Denisa Mihaela Popa, Oana Lupu, Adrian Costea, Teodor Boștiog, Mateo Stoica, Iulia Gabriela Țanu, Daniela Motriuc, Andrei Copăceanu, Marius Rusu, Vicențiu Căpraru, Nicușor Achiței,Romeo Valentin Ghinea, Raluca Ghiorghiță, Dezyre Ștefania Lefter.

 

Sportul, perseverența și performanța, încurajate la Clubul Sportiv Vipguard

 

 Sebastian Brăilescu, Dezyre Lefter, Luca Stoian, David Militaru, Mihail Yildirim, Gabriel Yildirim, Luca Popovici și Andrei Brăilescu, sunt cei opt sportivi care au participat la finala Campionatului național de Juniori din Târgu Mureș și au reprezentat municipiul Tecuci. Reamintim că în această competiție au fost înscriși 700 de participanți.

Acești sportivi, la categoriile de vârstă 9 – 11 și 12 -13 ani, legitimați la Clubul Sportiv Vipguard, au ca antrenori de lupte pe Lucian Militaru Pădure și Dumitru Ghețu.

În urma competițiilor, care nu au fost deloc ușoare, sportivii tecuceni au reușit să câștige titlul de campion național și medalie de aur – Sebastian Brăilescu,  vicecampion național și medalie de argint obținută de Dezyre Lefter, medalie de bronz revendicată de Luca Stoian. Ceilalți concurenți au fost clasați pe locul 5, dar, având în vedere intensitatea campionatului și prima lor participare la un astfel de concurs sportiv, considerăm că au fost la înălțime și au dat tot ce au putut.

Miercuri, 13 octombrie, toți cei opt sportivi au fost invitați la Centrul de arte marțiale și sporturi asociate FIGHT CLUB ACADEMY Tecuci, locul unde se antrenează sportivii conduși de Luis Turcu și Lucian Militaru, pentru a li se oferi o mică atenție pentru efortul depus și rezultatele bune.

Administratorul firmei BLK OIL BALCAN SRL Tecuci, reprezentată de Bogdan Balcan a dorit să premieze acești sportivi, încurajându-i pentru a merge și aduce rezultate bune de la competițiile viitoare. Prin Asociația Balinte Ionela, sportivii tecuceni au primit câte un plic cu bani, 200 /premiant și câte 150 pentru ceilalți participanți.

Ionela Balinte le-a oferit din partea Asociației câte o diplomă de excelență, alături de felicitări și încurajări.

 

Sportivii Neko Me recompensați pentru premiile câștigate în Polonia

 

 La începutul lunii octombrie, pe Spodek Arena, în oraşul Katowice din Polonia, s-a desfăşurat Campionatul European de Karate Fudokan.

La această competiţie a fost prezent și Clubul Sportiv Neko-Me din Tecuci, iar în urma prestațiilor karateka Rareş Doncea a câştigat medalia de aur la categoria juniori. Rareş a obţinut titlul european la proba de kata individual, locul doi la kumite individual şi un loc trei la fuku-go. Împreună cu echipa de kumite seniori, care a reprezentat România la acest campionat, a obţinut locul trei.

Lotul Clubului a adus la Tecuci, prin sportivii antrenați de sensei Aurelia Doncea şi sensei Angel Doncea, un număr de 17 medalii europene (una de aur, 8 de argint şi 8 de bronz).

Medaliaţi la acest campionat au fost: Mario Rusu, Maria Nacu, Andrei Pintilie, Dragoş Stegaru, Anamaria Stegaru, Ştefan Apostu.

În data de 20 octombrie, la sediul Neko Me din Tecuci, au fost invitați cei șapte sportivi spre a fi răsplătiți pentru efortul depus și premiile obținute.

Asociația Balinte Ionela le-a oferit diplome de excelență și sume de bani din sponsorizările făcute de SC BOGMIL TERM SRL Tecuci – firmă de termopane administrată de Iulia Drăgan și SC DASIAR GEOMAR SRL din sat Mândrești – firmă de construcții a administratorului Marilena Daniș.

Chiar dacă sumele sunt modice, 300 lei pentru Rareș Doncea și câte 150 pentru ceilalți șase premianți, gestul de a răsplăti performanța rămâne un simbol demn de apreciere.

 

Continuă răsplătirea performanței

 

 Sportivul Iulian Ghiorghiță, în vârstă de 17 ani, elev al Liceului tehnologic „Elena Caragiani”, se antrenează de peste trei ani la sala de lupte a Clubului Sportiv Vipguard.

Sub îndrumarea instructorului Lucian Militaru – Pădure, Iulian a reușit să obțină titlul de campion atât în 2018 la Onești, cât și în anul 2019 la Constanța, la ambele campionate obținând locul I.

Participant la Campionatul Național de Lupte cadeți, în perioada 15 – 16 octombrie 2021 la Năvodari, Iulian Ghiorghiță a reușit să obțină și să aducă la Tecuci medalia de bronz. Reamintim că Iulian este împrumutat anul acesta la Clubul Rapid București, acest Club fiind alături doar de sportivii performanți ai țării.

Joi, 21 octombrie, Iulian Ghiorghiță, alături de antrenorul său Lucian Militaru – Pădure au fost invitați la Asociația Balinte Ionela pentru o recompensă a muncii depuse.

Din partea Asociației Balinte Ionela au primit câte o diplomă de excelență, iar din sponsorizarea de 400 lei făcută de ASP BEST CONTA ASOCIAȚI SRL Tecuci – administrată de Cristi Negruț, Iulian a primit un plic cu suma de 200 lei, iar antrenorul un costum de sport.

 

Orice gest umanitar contează. Recompensarea acestor campioni este veriga ce arată că trebuie să fim alături de semenii care își depășesc limitele, atingând performanța, pentru a aduce trofee în oraș, pentru a se rosti numele Tecuciului pe cele mai înalte trepte ale podiumului.

 

Articole recomandate

Pin It on Pinterest

This website uses cookies to enhance your browsing experience.