Dotări pentru Compartimentul Boli cronice din cadrul Spitalului „Anton Cincu” Tecuci
Dotări pentru Compartimentul Boli cronice din cadrul Spitalului „Anton Cincu” Tecuci

Pentru spitalele de stat din România sunt cerințe multe referitoare la dotări și echipament, așa cum și organismul omului are nevoie zilnic de un aport de vitamine și minerale pentru a se menține sănătos. Compartimentul de Boli cronice al Spitalului municipal, situat în incinta curții Secției de Pediatrie a fost dotat la începutul lunii octombrie cu zece măsuțe reglabile pentru servirea mesei de către pacienți, achiziția fiind făcută prin sponsorizare.

Personalul medical de acolo a adus la cunoștința Asociației Balinte Ionela, faptul că le-ar fi de mare folos un aparat de oxigen. Asociația s-a mobilizat și a găsit un sponsor care a achitat cele necesare, făcându-se și achiziția.

Astfel, au fost date în folosință în mod gratuit Secției Boli cronice un concentrator oxigen cu nebulizator Rexpirox 10 LPM, 10 bucăți canulă nazală soft adult, 10 măști oxigen pentru adulți, 5 bucăți Barbotor - bol umidificator, un termometru infraroșu pentru adulți și două pulsoximetru HBO Smart. Valoarea totală a achiziției făcută de Asociația Balinte Ionela a fost de 9.774 lei.

Sponsorul acestei investiții medicale a dorit să rămână anonim, considerând că nevoile oamenilor suferinzi sunt mai presus de orice.

Un gest frumos, făcut din suflet și cu toată inima pentru semenii noștri care ajung pe un pat de spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top