Dotări la Compartimentul Boli Cronice 
Dotări la Compartimentul Boli Cronice 

Marți, 6 februarie 2024, personalul Compartimentului Boli Cronice din cadrul Spitalului municipal „Anton Cincu Tecuci” a primit dotări necesare în cadrul desfășurării activității. 

Asociația Balinte Ionela având la cunoștință despre necesarul acestui Compartiment a comandat pentru asistenți un pachet computer cu monitor, cu Windows 10 instalat și tastatură, iar pentru pacienți două scaune toaletă pliabile pe roți. Valoarea pachetului IT a fost de 962 lei, iar scaunele au costat 1.271 lei.   

Știm cu toții că cerințe în spitalele de stat există întotdeauna iar Asociația Balinte Ionela a încercat să satisfacă doar o părticică dintre acestea. De această dată suma necesară a provenit de la redirecționările pe profit ale anumitor persoane către Asociație.  

Orice bănuț ori redirecționare către Asociație este binevenită, în condițiile în care e nevoie de aparatură și mobilier în unitatea spitalicească. Doar împreună putem contribui la ridicarea standardelor actului medical și îmbunătățirea găzduirii pacienților. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top