Despre

DESPRE NOI

cropped-Logo.jpg

Desfășurăm activități, proiecte și campanii de responsabilitate socială care sunt în concordanță atât cu statutul asociației, cât și cu necesitățile comunității, urmărim promovarea și întărirea valorilor umane.

Iubirea ne oferă șansa de a transforma totul în bine. Prin acte de bine avem puterea de aduce speranță și de a-i inspira și pe cei din jur să facă la fel. Suntem alături de semenii noștri în suferință. Dragi prieteni, vă invităm pe toți cei care împărtășesc viziunea noastră să se alăture proiectelor noastre cu toată inima.

Împreună putem face diferența! Printr-un simplu gest, fie cu donații, fie cu distribuirea paginii pe profilurile personale sau în grupurile voastre, orice gest contează pentru noi. Om cu Om facem bine! .

Puteți dona orice sumă în contul Asociației Balinte Ionela: Cont IBAN: RO88 BTRL RONC RT06 8137 6901 Banca Transilvania - Agenția Tecuci Cod Swift: BTRLRO22XXX CUI: 36694043 Organizația Asociația Balinte Ionela este înregistrată în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale - Decizia ANAF nr. 1278 din 08.04.2019. .

1+
Cazuri finalizate
1+
Proiecte în derulare
1+
Donați în scopuri umanitare
1+
Ani de experiență

MULȚUMIRI

Suntem în săptămâna patimilor, simbol al dăruirii de sine pentru binele aproapelui nostru. Aducem recunoștință pentru tot sponsorilor noștri generoși, precum și persoanelor fizice, cu inimă mare.

Campanie
Campania Umanitară Pentru noi și ei contează!

Mulțumim donatorilor cu inimă mare, care au încredere în noi și ne susțin în proiectele noastre. Alese mulțumiri tuturor celor care ne sprijiniți și ne sunteți alături în derularea acțiunilor noastre umanitare. Împreună facem diferența!

Asociatia Balinte Ionela (2)
Ionela Balinte Președinte Asociație

Cuvintele de mulțumire sunt prea puține și poate insuficiente când este vorba de recunoștința noastră față de dv. și implicarea de care ați dat dovadă. Amprenta dv. asupra școlii noastre va rămâne permanent, drept pentru care vă mulțumim atât noi, conducerea, cadrele didactice cât și elevii.

Liceul Tehnologic Elena Caragiani Tecuci (2)
Profesor Liceul Elena Caragiani
Scroll to Top