Descriere

Pentru a încuraja copiii, adolescenții să îndrăgească școala și pentru a-i sprijini să își descopere vocația ori să își dezvolte abilitățile, Asociația Balinte Ionela a semnat un acord de parteneriat cu Liceul Tehnologic „Elena Caragiani” din Tecuci. Obiectul acordului îl constituie implementarea proiectului, ce abordează dezvoltarea bazei materiale și educaționale din cadrul instituției – ateliere școlare. Se va avea în vedere desfășurarea unor lucrări de reabilitare /consolidare a clădirii de la atelierele unității, precum și dotarea cu materiale didactice, scule, dispozitive și utilaje necesare desfășurării practicii curente.

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a dezvolta procesul didactic și de a crește nivelul educațional al elevilor din unitatea de învățământ oferindu-le oportunitatea de a desfășura cu prioritate orele de instruire practică în regim propriu, cu personalul didactic al liceului. 

Cui donez?

Beneficiarul proiectului este Liceul Tehnologic Elena Caragiani Tecuci ce isi propune formarea unui viitor absolvent bine educat şi instruit, capabil de adaptare pe piaţa muncii implicat permanent in propria devenire ca OM util societăţii.

De ce să donez?

Cu donația ta, plus a prietenilor tăi, plus a colegilor tăi de muncă se adună resurse care pot schimba vieți.

Pentru că vrei să faci “ceva” și simți că vrei să fii parte din aceasta poveste, să ajuți.

Pentru că deși resursele tale sunt limitate, ele au multă forță. Atunci când donezi începe să te intereseze ce se întâmplă cu banii tăi și devii parte activă a soluției.

 

DONEAZĂ

 

 

 

Articole recomandate

Pin It on Pinterest

This website uses cookies to enhance your browsing experience.