Atleți premiați pentru performanță 
Atleți premiați pentru performanță 

Așa cum știm, la finalul lunii martie, 30 - 31 martie, pe Stadionul „Iolanda Balaș” din București s-a desfășurat Finala Campionatului Național de Aruncări lungi U18, U16, U14.  

Atleții Clubului Sportiv Școlar de la Tecuci, pregătiți de prof. Titu Irinel Coman au obținut rezultate deosebite.  

Georgiana Coman, Categoria U14, a devenit Campioană Națională și a primit medalie de aur la aruncarea discului de 0,750 kg, cu performanța 34,07 m. Georgiana este elevă în clasa a IV-a la Școala Gimnazială „Negoiță Dănăilă” din Bucești. 

Daria Șărban, Categoria U18 a obținut Medalie de bronz la aruncarea discului de 1 kg, cu performanța 34,89 m, ea fiind elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Spiru Haret” Tecuci. 

Paolo Ifrim, Categoria U16, a primit Medalie de bronz la aruncarea discului de 1 kg, cu performanța 45,36 m. Paolo este elev al Școlii Gimnaziale „Ștefan O. Iosif” Tecuci în clasa VIII-a. 

Maria Leca, Categoria U14, a obținut Medalie de bronz la aruncarea discului de 0,750 kg, cu performanța 28,22 m. Este în clasa a VI-a la Școala „Anghel Rugină” Tecuci. 

Asociația Balinte Ionela a făcut demersurile ca acești talentați sportivi să fie răsplătiți pentru rezultatele obținute iar firma TRANSFERO TURISTIC SRL Tecuci a fost prima care a dorit să le motiveze efortul și perseverența. 

Astfel, prin redirecționarea unei sponsorizări s-au putut premia acești sportivi. Invitați la sediul firmei Transfero Turistic, astăzi, 4 aprilie, cei patru sportivi au fost felicitați pentru rezultate, li s-a urat succes pe mai departe, iar administratorul firmei, Anca Costin le-a înmânat plicuri cu bani. 

Suma înmânată a fost 2500 lei, respectiv 1000 lei campioanei și câte 500 lei celorlalți trei sportivi cu medalii de bronz. 

Un gest lăudabil, făcut din inimă, arătând recunoștința pentru cei care excelează în domeniul sportiv. 

Mulțumiri sponsorului și succes sportivilor în continuare! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top