Alături de semenii noștri
Alături de semenii noștri

Pe lângă dotările cu materiale și aparatură făcute instituțiilor, Asociația Balinte Ionela este alături și de cazuri sociale sau persoane care au nevoie de sprijin pentru diverse afecțiuni.

Ion A., un tecucean care s-a confruntat cu pierderea unui simț – auzul, a primit zilele acestea un Aparat auditiv cu 2 bucăți, fiind indispensabil stării dumnealui de sănătate. Aparatul a fost comandat de Asociația Balinte Ionela, costul acestuia fiind de 4.600 lei.

Firmele care au contribuit cu impozitul pe venit către Asociație pentru procurarea acestui aparat sunt: EVENTS PARTY INNOVATION SRL, PAILA REVA MARIA FAMILY SRL, LUMISARPUB REM SRL, SUPERCARS AUTOSTART SRL, PROFIT CONSTRUCT ANTEREU SRL, RUMIRA BIA PLANT SRL, DASIAR GEOMAR SRL, ANTALI AMD 2015 SRL, DONOVAN SRL, CURIERUL MEDIA TEC SRL, CASA LUISA & ELENOR SRL, CENTO GIOIELLI SRL, ASP BEST CONTA ASOCIATI SRL.

Fiecare administrator de societate care redirecționează impozitul pe venit poate contribui la întrajutorarea semenilor noștri cu diverse afecțiuni, la dotări în unități spitalicești sau instituții școlare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top